ezt csak most vettem észre... de nagy szájú valakiTomiTomi írta:Valahol motornak is kell benne lennie.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Akkor csak az Elite-nak van ez a randa... ok... ez van... ez a baja...TomiTomi írta:A sima Gran Torino is olyan, mint amit szeretnél.
 Arról nem is beszélve, hogy a komplett udvart elfoglalná, mert a garázsba tutira nem férne be.
 Arról nem is beszélve, hogy a komplett udvart elfoglalná, mert a garázsba tutira nem férne be.   De tegyük fel, hogy még ez sem lenne baj, akkor meg nem tudom, mit jelent az a "közöpes állapot". Épphogy beindul, vagy azért jár, de eszi a vizet? Vagy mi? A kasztni nem éredeklne - egyelőre -, mert így igazán büntető
 De tegyük fel, hogy még ez sem lenne baj, akkor meg nem tudom, mit jelent az a "közöpes állapot". Épphogy beindul, vagy azért jár, de eszi a vizet? Vagy mi? A kasztni nem éredeklne - egyelőre -, mert így igazán büntető  . De az is biztos, hogy ha megvenném, az első sárvédők alatt vezetném ki a kipufogókat.
 . De az is biztos, hogy ha megvenném, az első sárvédők alatt vezetném ki a kipufogókat.   Húú vaze, mennyi ötletem van.
 Húú vaze, mennyi ötletem van.  
kaRdoSmuki írta:De az is biztos, hogy ha megvenném, az első sárvédők alatt vezetném ki a kipufogókat.Húú vaze, mennyi ötletem van.