Na, én már itt...
Nemsokára a többiek is hazaérnek... Jóóóóóóó volt. Én nagyjából 85km-t autóztam... akkor a többiek olyan 100-110 körül.
2 Ford, egy off

Pontiac, meg egy Fordos aki Subaruval jött és Pontiac-ba ült...
Az útvonal a megbeszélt volt. Bementünk Pap-szigetre is. Azt meg is beszéltük, hogy Chromlonál anális beültetést fog végezni Dr. Vájkál Izidor urológus és elmebeteg professzor...
Pap-szigeti nagykör, nem az ültetett és az "antik" gépeknek való. Végül is végigmentünk, de volt egy olyan félredölős-felhajtós amire azért rácsodálkoztam... meg egyéb...
Nah onnan gyorsan el, és irány a Szentendrei-sziget, Surány. Megállás, 1-2 fénykép, dumcsi... majd miután szembesűltünk azzal, hogy az online térképekkel ellentétben onnan semmilyen út nem visz Kisorosziba... vissza Pócsmegyer és onnan Kisoroszi.
Az az út, ami a sziget főútvonala is... hát az beszarás, az a filmes-autózós... közepes minőség, de a fák ráhajolnak az útra, mintha egy fa alagútba mennénk...
Szóval Kisorosziban szembesültünk azzal, hogy már mindent bejártunk és nem kis feltünést keltettünk, de a Golfpálya nem akart belénk akadni... Így sikerült a falu szélén egy elhagyatot helyen megállni... fényképezni és jót dumálni.
Onnan már hazajöttünk. Fasza volt... a fórum beindulása óta az első
cruise volt, de mégha kis létszámban is voltunk jelen

, nagyon jól sikerült...
köszi "mindenkinek"

, aki ott volt