Visszahívások
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Visszahívások
Én a helyükben eleve összegyűjtenék minél több érintettet, hogy ne kelljen annyit különlegesen szállítani USÁból...

- vaddiszno007
- Kabóca
én a Ford Solymár M3 szervízbe mentem el, a két munkafelvevő közül az egyik tudta, hogy a Ford Magyarország állja a cseréket, ők meg tudják csinálni, de semmi többet nem tudott.
Felírta az adataimat, lemásoltuk a forgalmit, és megigérték, hogy jelentkeznek

Felírta az adataimat, lemásoltuk a forgalmit, és megigérték, hogy jelentkeznek
Győző
2007 Mustang GT Conv.
						2007 Mustang GT Conv.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Most szóltak vissza, hogy szerelési utasításuk már van a visszahíváshoz, de fogalmuk sincs, hogy mikor lesz alkatrész és még az sem biztos, hogy garanciára megy. (Bár állítólag csak 5000 Ft a cserélendő alkatrész...)

- matyusgabo
- Úrvezető
Csak viccbol beirtam a 2014 es mustangom VIN szamat es kidobta a legzsak cseret nekem is. Nincs meg kedvenc suervizem, tudtok adni elerhetoseget egy megbizhatohoz?
Ha lehet Pest-Szolnok vonalon
Hala erte

Ha lehet Pest-Szolnok vonalon
Hala erte

2014 Mustang V6 ból egy 2019 BULLITT ba!
						- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez mondjuk engem is meglep, hogy 2014es autót is érint.   Svájci fórumban viszont láttam, hogy a facelift utáni autókat is érinti. Tulajdonképpen csodálkozom, hogy itthon ilyen kevesen jelentkeztek eddig itt nálunk.
 Svájci fórumban viszont láttam, hogy a facelift utáni autókat is érinti. Tulajdonképpen csodálkozom, hogy itthon ilyen kevesen jelentkeztek eddig itt nálunk. 
Ford Petrányihoz vittem a Kerepesi úton, dooky is, vaddiszno007 pedig Szentendrére. Ezek a kereskedők már elvileg találkoztak a problémával.
Ha a Kerepesi útra mennél, adok konkrét személyt, hogy kivel beszélj.

Svájci fórumban viszont láttam, hogy a facelift utáni autókat is érinti. Tulajdonképpen csodálkozom, hogy itthon ilyen kevesen jelentkeztek eddig itt nálunk.
Ford Petrányihoz vittem a Kerepesi úton, dooky is, vaddiszno007 pedig Szentendrére. Ezek a kereskedők már elvileg találkoztak a problémával.
Ha a Kerepesi útra mennél, adok konkrét személyt, hogy kivel beszélj.
- matyusgabo
- Úrvezető
Tobbnyire Szolnokon vagyok, megprobalom elosszor itt. Ha nem tudnak segiteni akkor a kerepesi ut lesz a megild, arra egesz sokat jarok.

2014 Mustang V6 ból egy 2019 BULLITT ba!
						- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ha van Szolnokon Ford márka szerviz, akkor ott is kéne, hogy menjen. Vidd magaddal azt a linket, amely kijelzi, hogy beleesel a visszahívásba. Ők az ETISt nézik, ott meg csak alapinfók vannak a Mustangjainkról.

Tomi,
Most hivott a faszi a markaszervizbol, hogy penteken erkezik a patron a legzsakhoz. Megegyeztunk egy 5.-ei idopontban, otthagyos tortenet.
Szamits ra, hogy teged is hiv valamikor...

Most hivott a faszi a markaszervizbol, hogy penteken erkezik a patron a legzsakhoz. Megegyeztunk egy 5.-ei idopontban, otthagyos tortenet.
Szamits ra, hogy teged is hiv valamikor...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Beszéltem én is vele kb egy hete és hétfőn viszem a pónit.

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Tegnap beszerelték az új patront. Amennyire nyűgös volt mindig Ford Magyarország az amerikai Fordokkal, ez most annyira simán ment.   Tényleg gariban elintézték.
 Tényleg gariban elintézték.

Tényleg gariban elintézték.
 Tényleg gariban elintézték.Re: Visszahívások
TomiTomi
Köszönöm az információt és a segítséget! Csütörtökön megtörtént a patron csere! 

Még szerencsém is volt, Budaörsi Ford Petrányinál megcsinálták. Így nem kellett Pest túlsó felébe át furikáznom.

Köszönöm az információt és a segítséget! Csütörtökön megtörtént a patron csere!

Még szerencsém is volt, Budaörsi Ford Petrányinál megcsinálták. Így nem kellett Pest túlsó felébe át furikáznom.

- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Takata légzsák miatt a 2004-2006-os Ranger-eket is visszahívják

http://www.autoblog.com/2016/01/26/ford ... ta-recall/

http://www.autoblog.com/2016/01/26/ford ... ta-recall/