Eric Bana: Love The Beast (Ford Falcon xB)
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
az igazság az, hogy megnéztem ezt a videót vagy 5ször most a reggel folyamán... kész vagyok... asszem ez az amit nem lehet megfogalmazni, csak érezni... a klubbunkban a helye
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Megvettem a filmet DVDn és tegnap megnéztem. Sajna csak angolul beszél a DVD és még felirata sincs....
Azért ahhoz eleget értettem belőle, hogy tetsszen. Bana viszonyáról szól a Falcon xBhez. Ez volt az első autója. Tiniként a haverjaival rendbe tette, azzal szaladgált. Aztán darabig nem foglalkozott vele, majd kb 5 éve potom 3000 órás munkával rendbe hozatta és az ausztrál historic rallyhez homológra építette. A filmet beszélgetések tarkítják többek között Jeremy Clarksonnal, Jay Lenoval és valami pszichológussal.
Azért ahhoz eleget értettem belőle, hogy tetsszen. Bana viszonyáról szól a Falcon xBhez. Ez volt az első autója. Tiniként a haverjaival rendbe tette, azzal szaladgált. Aztán darabig nem foglalkozott vele, majd kb 5 éve potom 3000 órás munkával rendbe hozatta és az ausztrál historic rallyhez homológra építette. A filmet beszélgetések tarkítják többek között Jeremy Clarksonnal, Jay Lenoval és valami pszichológussal.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Re: Eric Bana: Love The Beast (Ford Falcon xB)
Vasárnap este M1-en leadják 0:10-től "Én és a verdám" címen.