TomiTomi írta:Engem Winkler filmjében az zavar, ahol arról beszél, hogy nem szabad veterán autókkal foglalkozni. S ezt azzal indokolja, hogy nem érnek annyit, amit ráköltünk. Szerintem sok hobbi van a világon, ami pénzbe kerül...
Kálváriáját jól megértem, hisz hasonlón mentem keresztül, én is sok pénzt költöttem feleslegesen. Mondjuk azt nem értettem soha nála, hogy miért nem fordult márkatársakhoz, miért nem konzultált velük.
Alkatrészhelyzet: saját tapasztalat lapján azt mondanám, hogy nem igazán jó. Utángyártott, felújított alkatrészek minősége sokszor kívánni valót hagy maga után. A NOS cuccok meg öregek. Szal az egyszer javított elemet újra, meg újra kell javíta(t)ni. Ez tényleg elég frusztráló tud lenni.
En leginkabb tomi velemenyevel ertek egyet.Ez egy hobbi , aminel van olcsobb es van dragabb is , csak elsore majd mindeki azt gondolja hogy sokkal olcsobb mint a valosag
szerintem mindenki atmegy az autovasarlas lekesedese es a valos hiba mentes autokazas kozti hosszabb rividebb idoszakon , amit azert neha nem annyira konnyu elviselni , es csodalkoznek ha senki nem fizette volna meg a sajat tanulo penzet .
Szerintem ,ellentetben winklerrel , nem a vetaran auto vasarlas a gond , hanem az amikor az ember nem vesz egy nagy levegot es nem latja be hogy csak akkor lesz jo autoja ha raszanja a megfelelo idot es penzt , es tanacsot ker ahogy mi a legcelravezetobb ut .Ami azert nem nagy ujdonsag mert majdnem minden igy tortenik az elet mas teruletein is , neha valoban nehz sot frusztralo de nem nagyon van mas ut , arrol nem beszelve hogy neha az ut szebb , mint a cel ahova vezet