Mit láttam... !!!
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Mit láttam... !!!
A 2003-2004 SVT Cobránál került szóba az itthoni Cobra állomány.
Ott említettem, hogy van egy fekete 97-es Cobra Coupe itthon.
Na, ma reggel láttam is az Árpád-hídon Budáról Pest fele menet...
Nagyon szép!!!! Jó lenne ha megtalálna minket!!!
Így néz ki, csak feketében...
Ott említettem, hogy van egy fekete 97-es Cobra Coupe itthon.
Na, ma reggel láttam is az Árpád-hídon Budáról Pest fele menet...
Nagyon szép!!!! Jó lenne ha megtalálna minket!!!
Így néz ki, csak feketében...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
Eh-eh... másfél hete láttam is az 1es villamosról... és le is fényképeztem ablakon keresztül, esőben... telefonnal... de megvan...
Itt van a szépség
Itt van a szépség
Most, hogy kissé rugalmasabb lett a telefon-PC kapcsolatom, itt egy újabb szépség, amit valszeg többször is láttam már a Budai hegyekben... és ha jól azonosítom, akkor nemrég meg is hirdették...
Nagyon korrekt állapotú '94-'95 automata GT, az alap GT kerekekkel... Ez még a jó kis "fivepointoh"
Bele- és megnéztem, most is szép állapotban van... (szokásom szerint természetesen rendszámot takarok.... )
Nagyon korrekt állapotú '94-'95 automata GT, az alap GT kerekekkel... Ez még a jó kis "fivepointoh"
Bele- és megnéztem, most is szép állapotban van... (szokásom szerint természetesen rendszámot takarok.... )
-
- Úrvezető
Sziasztok!
Múlt hét csütörtökön láttam, egy Mustangot amit aztán nem találtam meg a fórumon. Le is fotóztam (igaz eléggé siettem ezért a fényképek nem túl művésziek). Magyar rendszámos az autó és egy egyetemi épület mellett fényképeztem Budapesten. Szerintem V6-os a kipufogó miatt, de nem vagyok benne biztos.
Ha valakit esetleg sértenék vele, kérésre törlöm a képeket.
Ja biztos nem volt egyszerű kijutni a sárból...
Ha nincs itt a gazdája akkor majd rakok rá egy szórólapot
Múlt hét csütörtökön láttam, egy Mustangot amit aztán nem találtam meg a fórumon. Le is fotóztam (igaz eléggé siettem ezért a fényképek nem túl művésziek). Magyar rendszámos az autó és egy egyetemi épület mellett fényképeztem Budapesten. Szerintem V6-os a kipufogó miatt, de nem vagyok benne biztos.
Ha valakit esetleg sértenék vele, kérésre törlöm a képeket.
Ja biztos nem volt egyszerű kijutni a sárból...
Ha nincs itt a gazdája akkor majd rakok rá egy szórólapot