Szvsz egy ilyen TBird meg eredetibb.medbali írta:A Mustang jobb forma, szerintem keresgélj és ne kapkodd el.

Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Szvsz egy ilyen TBird meg eredetibb.medbali írta:A Mustang jobb forma, szerintem keresgélj és ne kapkodd el.
somi írta:Persze, gyakran nem pénzkérdés. A lakatosmunkákkal az off autóknál is óriási az igénytelenség. Én a fent említett "munkával" is úgy voltam, hogy Csabi is megcsinálhatta volna éppen. Ahogyan nem tekerte a helyére az ajtót, úgy a zárat sem állította be. De sokan nem csinálják meg ezeket, hiszen kvázi nem kap érte pénzt, akkor meg nem fog vele fél órát szarakodni, hanem inkább fogja a sörét, és leül a televízió elé. A megrendelt és kifizetett munkát elvégezte, azt már leszarja, hogy visszaállítsa a kasznielem normális helyzetét. Hatványozottan igaz ez egy olyan kocsira, mint a miénk, ami úgyis zörög és ronda, hát hadd zörögjön még jobban, kit érdekel.
Imi egyébként szokott érdekeseket mesélni, fakockákkal helyettesített motortartó bakokról pl, mivel az elcsavarodott kaszni miatt nem passzolt a gyári
Nekem tetszik. Úgy rémlik mintha a V8-ról valaki már nézegette volna.
Nekem is tetszenek ezek. Csucsunak van ilyen, őt kell kérdezni.medbali írta:Nekem tetszik. Úgy rémlik mintha a V8-ról valaki már nézegette volna.
Ez jó lehet, de veterán után teljesen más világ. Biztos ilyet szeretnél?
Nem vagyok biztos benne, de azért nincs olyan sok kézi váltós, sárga kupé, így hátha: ha az, amire gondolok, akkor a 16. kerületben volt kb. két évig. Ebből egyet állt motorhiba miatt, aztán Kecskemétre került. Azt nem tudom, hogy megjavították-e. Egyébként a kézi váltó jó dolog, azonban, ha még a gyári kuplungszerkezet van benne érdemes egy cserével kezdeni.somi írta:Volt már erről itt szó? Nem emlékszem ... Ismeri-látta valaki? Tom fórumtárs kérdezi tisztelettel a vényócról.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/mu ... gt-5087971" onclick="window.open(this.href);return false;
GTPeti írta:Ez jó lehet, de veterán után teljesen más világ. Biztos ilyet szeretnél?
Sokkal kényelmesebb, sokkal gyorsabb és - ha nincs széthajtva- sokkal probléma mentesebb is. A forma egyébként szép, a belső is (ez kb. megegyezik az én 94-esemmel).