Hozzászólás
Szerző: oszi » 2011.02.05 20:31
Csütörtökön fél napot csikizgettem , péntek reggel , cserébe hozott friss műszakit . Már az igaz , hogy a Balázs szólt : neki felakadt a gáz ."" Én este a gőzborotva- és velness mosás után , mégis kifordultam a főútra padlógázon , mondván , a fagyott aszfalton mosás után , nyári gumikkal , még agy dízellel is lehetne kicsit driftelni . Kis testével fickósan sedert , egész jól felgyorsult , majd elengedtem volna elégedetten a gázpedált , de az a padlón ragadt ... Na azt tudnotok kell , hogy a vastag - domború talpú MBT cipőben dolgozom . Hát az amúgy sem túl tágas lábtérben , nem igazán bírtam a gázpedál alá dugni , a kis huncutka meg a sikerén megrészegülve , csak gyorsult tovább , a bevehetetlen kanyar felé , mint bika a vörösposztónak ... Hát ilyenkor , azok a másodpercek , amíg az üveghangon forgó motor, a gyújtás levétele után végre leáll , az örökkévalóságnak tűnnek . Hát jó volt . Na ezek után csak megnéztem , hol a tréfamester . Nem a rudazat , nem a bovden , sem a rugó , hanem a Balázs előtti gazdája volt a ludas . : Mivelhogy félgáznál nem nyomta jobban soha ! Utána simán megszorult a karbi pillangótengelye . Hétvégén látta a nejem , rögtön beleszeretett , közölte neki jó lenne így ahogy van ... Simán mondtam neki faarccal , : ne is álmodj róla ... Jövő héten gyorsan szétszedem . Ha lesz mit majd mutatom . Üdv
OSZI