nyertem is egy notebooktáskát, amiben noti helyett ora és eskabát volt....
Ha lett volna annyi eszem, hogy elkérjem töletek a fecniiteket, akkor biztos lenne most egy RC autom is... vagy egy matricakaparom

sebaj, majd legkozelebb!
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Áááá, értem már. Akkor is kevés Mondeo voltv.ivan írta:@somi:
nem fogalmaztam tisztán, a parkolóban lévő büfé az éjszakai gyorsulás és drift büféje volt, a másik kettőt hoztuk mi. A fagyi pont az áram hiánya miatt volt olvadt, és ezért is nem tudott sütni normálisan sajnos. Jövőre már megvan a megoldás, ezt kicsit másképp fogjuk csinálni.
autók: idén direkt volt "koedukált" a parkolás, az előző évek kritikája pont a klikkesedés volt.
Pedig nem kellene annak érezned magad. Szoktunk mi OFFal menni saját találkozónkra is.novazze írta:Legközelebb már a Mustanggal megyek, mert most is kakukktojásnak éreztem magam.
novazze írta:Egyébként van egy videóm Martin és r.chris gyorsulásáról, ha szeretnétek felrakom Youtube-ra.
fordmajalis.hu írta:Mint ahogy azt korábban is jeleztük, a Ford Majálison készített képekkel egy fotópályázaton is részt vehettek.
A pályázat részletes szabályzatát a Programok / Fotópályázat menüpont alatt találjátok.
A képeket a következő címen tölthetitek fel:
http://www.fordmajalis.hu/info/fotopalyazat/
Jelentkezési határidő: 2010. június 20., vasárnap éjfél
Azért mondhattad volna, hogy te vagy az, mert fogalmam sem volt például nekem, hogy ki az a két csávó, aki jött segíteni....novazze írta:
Örülök, hogy megkerült a zászló, mert azt a sátrat pont én bontottam le. Már megijedtem, hogy elveszik és akkor levágjátok a fejemet...
Holnap felrakom.TomiTomi írta:novazze írta:Egyébként van egy videóm Martin és r.chris gyorsulásáról, ha szeretnétek felrakom Youtube-ra.
Szuper lenne.
Elnézést, sajnos ez az én bunkóságom, de még nem tudom, hogy ki kicsoda. Majd legközelebb.somi írta:Azért mondhattad volna, hogy te vagy az, mert fogalmam sem volt például nekem, hogy ki az a két csávó, aki jött segíteni....Bár lehet, hogy káromkodásnak gondoltam volna
novazze írta:Elnézést, sajnos ez az én bunkóságom, de még nem tudom, hogy ki kicsoda. Majd legközelebb.