II. Alsóörsi Évadzáró Találkozó - 2007.08.31 - 09.02.

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.08.30 6:35

Chromlo írta::mech: ???

Igy???
Így ne! Nem szeretnék semmit sem csinálni, csak pihenni.. :)
Gondoltam, hogy egy piros is becsatlakozna a karavánba.. :)

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.08.31 10:48

Ezek szerint Schmidiék nem jönnek? :(

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2007.09.02 13:12

Milyen volt? Képeket hoztatok?

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2007.09.02 16:41

Na.
Hazaértünk.
Sokat nem lehetett fényképezgetni, mert elég családias volt a hangulat, de ez igy volt szép.
Nagyon élveztük a programokat, főleg a szembekötösdi vezetés volt nagy szám.
Bánhatja aki kihagyta.

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2007.09.02 20:52

Azt a pár képet azért betehetnénk a képtárba... ;)

Bánni bánom, bár szombaton egy kellemes iskolai kiránduláson voltunk. Most kezdi az elsőt és próbálják összehozni a gyerekeket és a szüleiket.

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.09.03 6:29

TomiTomi írta:Azt a pár képet azért betehetnénk a képtárba... ;)
hm, szerintem azért lesz pár jó kép, bár nem tudom, hogy lehet majd hozzá jutni a Ford-osok által készítettekhez. A versenyen volt egy két aranyos, kalandos történet... :twisted: Komolyan mondom, kezdek rájönni, hogy én nagyon nyugodt ember vagyok :stang:, nem izgulok nagyon még autós, vad helyzetekben sem.. :D
TomiTomi írta: Bánni bánom, bár szombaton egy kellemes iskolai kiránduláson voltunk. Most kezdi az elsőt és próbálják összehozni a gyerekeket és a szüleiket.
Khm, maga csak ne jöjjön össze a szülőkkel :twisted:
A viccet félre téve, ezek szerit egészen jó kis társaság lesz ott i, ami nagyon fontos, hogy a gyerkőcöknek jó kis kirándulásokat szervezzetek...

Bandit
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Bandit » 2007.09.03 7:07

LeMans67 írta:
TomiTomi írta: Bánni bánom, bár szombaton egy kellemes iskolai kiránduláson voltunk. Most kezdi az elsőt és próbálják összehozni a gyerekeket és a szüleiket.
Khm, maga csak ne jöjjön össze a szülőkkel :twisted:
Gyerekekkel meg pláne ne!!!

Amúgy végül Chromlo autóján volt egy kis :mech:

Erős fronthatás éreztette magát, mert többen is jeleztek fejfájást, ki ezért... ki azért. :twisted:

Chromlo
Kényelmesen krúzoló

Hozzászólás Szerző: Chromlo » 2007.09.03 12:26

Ne keltsd rossz hirem.
Nem az autón, csak a kerekén. :burnout:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.09.03 13:46

Akkor mindneki engedelmével pár sorban a buliról:

Szombaton reggel, mit reggel hajnalban indultunk..........volna.
Ehhez képest Chromlóék 8-kor még nem tudftáék mi legyen, mert Slaki társunkat felkellett venni még az autójával.
A Budaörsi Auschannál futottunk össze és gyors gyógyszer és matrica vásárlás után már elindultunk, hogy leküzdjük a szombati balatoni forgalmat. Szépen nyugodtan 110-el gurultunk és élveztük, hogy végre hétvége van, szép a táj, gyönyörű az első autó a sorban :twisted:. Jó mindhárom autó szép volt, mivel szeretjük mindet, de ezt nem bírtam kihagyni!

A balaton körüli úton már Chromlo ment elöl, hogy ha kell a lámpáival mutassa az utat és hogy ismát az egyik legszebb legyen elöl :)

Megérkeztünk a kempingbe és itt jött az első meglepetés. Volt szabad faház, ráadásul szerintem az egyik legjobb, ami ott van. Egy biztos a legnagyobb terasszal rendelkezett. Kirámoltunk elosztottuk a hálóhelyeket és már mentünk is nézni a pályán rosszalkodókat. Kerék cseréket megejtettük a két Fordon, a GM csak ember szállító lett. Slakival mentünk a pályán egy kört, de itt kiderült: a Scoprio túl erős ehhez a szűk helyhez, mivel a második padkázásnál már megállt az autó. Az erős francia termék, már mint a felni szószerint eltekeredett és lefogta a hátsó tengelyt. Gyors kerék csere és aztán már pihizés. Alsóörsön a strand mellett találtunk a párom életmentő kávéja mellé némi kis hekket. Na ennek azt hiszem lett sikere a többieknél is. Igazi Balaton!

Hekk, nők, autó, Balaton

állhatna valami reklám szlogen elején, de mi csak simán élveztük a jó társaságot. 4 társaság is indult az építsünk autót kartonból és jól elszorakozott a tömeg a rmeekműveken. Azt hiszem a 4. még gyártásba is fog kerülni :D
Délután kis eredmény hírdetés volt a parti üldögélősben, ahol a többiek ették a gulyás levest, mi viszont csak ültünk és élveztük a víz csobogását és a már elötte tele rakott pocik tartalmát emésztettük. Aztán 20-tól talán az egész buli legjobb eseménye: ájszakai fáklyás autó vezetés bekötött szemmel és navigálással.
Slakival egyből elsőnek indultunk, hogy megmutassuk, mi aztán tudunk. Megkaptam am ikrofont, végre beszélhettem :twisted: A fél pályánál végre szóltak, hogy felkapőcsolhatjuk a lámpánkat, mert én is alig láttam valamit. A következő körünk nagyon jó lett. Bantit kolléga is elnavigálta Malvint, sőt al ányok ism entek külön. Aztán Malvinék helyet cseréltek és Bandit elkezdte a lámpaoltást :twisted: A tömeg meg élvezte a sok szöveget, amiket az emberek mondtak. Tipikus idézet:

jobbra, mondomn jobbra, mondom másik jobbra..... :)

Aztán Chromlóék megdöntötték az összes időt. Állítólag csak a második lett az övék, de akkor én őket hallottam elsőnek. 1,03 volt az övék, amihez cska annyit, hogy egy nme bekötött szemű idő is volt 0,45-.vel!
Megjegyzem, MI lettünk a harmadikok, ha minden igaz :) Khm utolsó körünk kis pihenővel végződött az árokban, mert a soför úgy döntött ő csukott szemmel is jobban lát mint én, igaz neki már akkor lehettek is víziói :twisted: és bal hátra tolatás helyett balra előre ment. A kézifék segítségével csak leültünk a küszöbre az árok szélén és nem estünk bele. innen már nem volt kiút a 14"-os felnin lévő játékra feltett kerékkel. Mint mindig, most is Chromlo volt az első aki rohant a kötélért, hogy kihúzzon minket, de mire visszajöttek a lelkes tömeg kiemelte az autót. Innen már a lassan aludni térők kivételével állítólag 3-ig ment a buli. Én éjfélkor feküdtem, mivel fellőtték a pizsim :D
Vasárnap reggel megnéztük a csodaszép kelő napot és élveztük a napsütést. kipróbáltuk a játszóteret is, mint jól nevelt gyerekek :) Aztán Chromlo úgy döntött, ő nem bír magával és eldurrantja a gumiját. Khm annyira jó volt a gumi, hogy csak az egyik durrant el. Ezután jött a program másik fele: 3h-át cserélték le a gumikat. Mi addigra már Veszprémnél jártunk flexért, hogy levágják, ha nem jön le... :P

Aztán szépen 4 autós konvojban jöttünk haza valami piros Mustang vezetésével.. :twisted:

Ennyi a rövid történet, a többit, majd kiegészítik az ott rosszalkodó társak...

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2007.09.03 16:03

Köszi a beszámolót. :rulez: Ezek után már tényleg remélem, hogy jövőre nekünk is összejön. (Mindenesetre a gyerek már nem elsős lesz. :roll:)

:stang:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.09.03 16:09

Biztos élvezné,amint magyarázza neked, hogy:

balra, kicsit jobbra, még, hoho, most szállj ki nézd meg azt a fáklyát :twisted:

(mondom én aki még az árkot is megnézte, igaz mentségem, hogy nem én vezettem, de ezek szerint tuti elnavigáltam :D ...)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LeMans67 2007.09.03 17:47-kor.

Árpi
Kabóca
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Árpi » 2007.09.03 17:40

Örülők , hogy joléreztétek magatokat ezek a bulik mindig jokszoktak leni.Legközelebb talán én is lejutok valami autoval. :cry:

LeMans67
Városi versenyző

Hozzászólás Szerző: LeMans67 » 2007.09.05 9:55

Esetleg aki fotózott attól lehet pár képet kérni? :)
Vagy felkerül pár kép a galériába a találkozók cím alá???

Malvin
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Malvin » 2007.09.06 15:06

Néhány kép:

Tekintély és szakértelem ...

Kép
Ford Probe 2.5 V6 '93

Malvin
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: Malvin » 2007.09.06 16:24

Az épített autó. Nem is értem miért nem mi nyertünk. :D

Kép