az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.
Lurdy-Meet: Minden csütörtökön a Lurdy hátsó parkolójában
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Asszony teljes jóváhagyásával és felügyeletével, mert hogy érte mentem...StangMan írta:az ilyen perverzitás bezzeg nincs megszólva mi???TomiTomi írta:Ekkor LeMans67 elment magával foglalkozni.
A találkozó jó volt, csak nemtudtunk igazán rendesen beszélgetni az idő rövidsége miatt... No meg Chromlóék nem későn jöttek?
16-tól ott voltatok?Chromlo írta:Mi a fél napunkat Lurdy-ra "pocsékoltuk" tegnap. 4-töl redönyhúzásig (Kb:11:15-ig) voltunk. Ránk nem lehet panasz.
Hát tehetek én róla, hogy a modell boltban nézelődtetek és nekünk nem szóltatok?
Bezzeg mi Tomival mint jó autósok a garázsban növeltük a lábunk alapterületét és küzdöttünk a levegőért a benzin gőzben
Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Jó buli volt
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
És ahogy hallottuk hazafelé megéhezett a 442, és megevett egy Lambot!LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Hm, a vicc, hogy pont ott magyarázta a srác, hogy ne mondjam már, hogy az ő autója elmenne egy Ferrari mellett. Nem akarta elhinni mikor mondtam neki, hogy lépést tudtam tartani én is, pedig a miénk még közel sem olyan komoly gép, mint az övé motorikusan és futómű fék felszereltségében!
Erre.... ehehehe Szerintem most gondolkozik
Erre.... ehehehe Szerintem most gondolkozik
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ezt csak azért mondod, hogy idegesíts, hogy minden jóról lemeradok.LeMans67 írta:Azt hiszem az idei év egyik legnagyobb találkozója volt tegnap. Rengeteg amerikai autóval. Ráadásul beálltak hozzánk a Fordosok is, így estére már tele volt a hátsó parkoló rész autókkal, mint valami hétköznapi bevásárlós napon. Sok szép autó volt. Tominak mesélem, mert nem volt ott, hogy kint volt az olds 4-4-2. Még mindig nagyon szép az az autó!
Jó buli volt
Szerdán én is voltam egy Mustang törzsasztal alapításon. A Bern környékiek nyümmögtek, hogy messze van neki az a hely, ahol havonta egyszer találkozunk és ezért a környékükön is kell v-mi hely. Biztattuk is őket, hogy rajta. Na az egyikük kinézett egy helyet és odahívta többieket. Gondoltam, időmbe belefér, megnézem őket.