Láma vagyok , kérdezek...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Felesleges ennyire szétbombázni a radiátor miatt.
Kesztyűtartót kell kivenni, mögötte vagy egy merevítő, két csavar fogja, de elég az egyiket kivenni. És már ott is vagy a radiátor nyilásánál. Kb 7-es dugó, meg a két bilincs a tűzfalon, és jöhet kifelé.
Nem kell nagy feneket keríteni neki.
És tényleg javíthetó. Általában.
- somi
- Városi versenyző
Három sebességes. De legjobb tudomásom szerint C4-es
Vagy a 4-es szám a sebességek számát jelöli? Már nem emlékszem, miből vontam le ezt a messzemenő következtetést, azt hiszem, a váltódekli alakjából következtettem arra, hogy C4.
Meg mintha C3 a Mustang II-ben lenne.... Őőőő, hézagos a technikai műveltségem (is).

Vagy a 4-es szám a sebességek számát jelöli? Már nem emlékszem, miből vontam le ezt a messzemenő következtetést, azt hiszem, a váltódekli alakjából következtettem arra, hogy C4.

-
- Úrvezető
Heló! Azé írd már le mégis ezt az elérhetőséget, biztos jól fog jönni, ha az új radiátor ára több tízezer lenne.Zsozsó írta:Piliscsabán van egy fazon aki mindenféle hűtőt megjavít.Enyémet is megcsinálta ,olyat is ami teljesen szét volt rohadva,Csinált helyette egy másikat ,ugyan olyat ami jó lett.És nem mellékesen fizyingért, Ha nincs más leírom hol van.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
C4-es és a C6-os is 3 sebességes automata. Csak típust jelölnek a betűk.somi írta:Három sebességes. De legjobb tudomásom szerint C4-es![]()
Vagy a 4-es szám a sebességek számát jelöli? Már nem emlékszem, miből vontam le ezt a messzemenő következtetést, azt hiszem, a váltódekli alakjából következtettem arra, hogy C4.Meg mintha C3 a Mustang II-ben lenne.... Őőőő, hézagos a technikai műveltségem (is).
Könyörgöm! Nézzétek már meg a door tag-et. (Tudod, azt a kicsi kék matricát a bal oldali ajtón) Azon van rajta a Trans feliratú kód. Például a Mustang-II.-nél a C4 kódja a W volt. Gyanítom, hogy ez nem csak a M-II-re vonatkozott, hanem a C4-es váltónak mindig W volt a kódja)
Az enyémben is az van. Persze egy irányba legfeljebb három sebességes.
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Bp.-felöl,beérkezel Piliscsabára egyetem után lefelé a lejtőnjobbra benzinkút,balra utca oda be.Kb 50m balra keskeny utca kb 100m baloldalt családi ház kiírva semmi,benézel udvarra szemben műhely.Tuti megcsinálja többször kipróbálva.Ha nem tiszta az itiner elmegyek eléd ha kell.Jona's garage írta:Heló! Azé írd már le mégis ezt az elérhetőséget, biztos jól fog jönni, ha az új radiátor ára több tízezer lenne.Zsozsó írta:Piliscsabán van egy fazon aki mindenféle hűtőt megjavít.Enyémet is megcsinálta ,olyat is ami teljesen szét volt rohadva,Csinált helyette egy másikat ,ugyan olyat ami jó lett.És nem mellékesen fizyingért, Ha nincs más leírom hol van.
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Én azt hittem C3 azt jelenti hogy 3 sebesség előre ,mert a 79.es 2,8 V6 osomba az van,abba Dex II való.A kabrióba 4-et kapcsol előre,gondoltam C4doGmAI írta:Könyörgöm! Nézzétek már meg a door tag-et. (Tudod, azt a kicsi kék matricát a bal oldali ajtón) Azon van rajta a Trans feliratú kód. Például a Mustang-II.-nél a C4 kódja a W volt. Gyanítom, hogy ez nem csak a M-II-re vonatkozott, hanem a C4-es váltónak mindig W volt a kódja)

- somi
- Városi versenyző
Na. Elszállt az oldal, mikor küldtem a mondókámat, szóval lehet, hogy a végén ez kétszer jön ki.
Tehát: Némi neten kukázás után arra a következtetésre jutottam, hogy elvileg AOD váltó kéne legyen alatta, amibe Mercon 3 olaj megy. Ne kérdezd, hogy itthon hogy hívják, ami ennek megfelel.
Nem tudom, mond-e ez valamit.
De persze hátha nyögnek valamit majd a hozzáértők is.
Vagy hívd fel Stanget. Szerintem tudni fogja.
Tehát: Némi neten kukázás után arra a következtetésre jutottam, hogy elvileg AOD váltó kéne legyen alatta, amibe Mercon 3 olaj megy. Ne kérdezd, hogy itthon hogy hívják, ami ennek megfelel.
Nem tudom, mond-e ez valamit.

De persze hátha nyögnek valamit majd a hozzáértők is.

Vagy hívd fel Stanget. Szerintem tudni fogja.