2007-2009 Ford Shelby GT500
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
ezek szerint azért a GT500 futómű elég jól ki lett találva.. a plusz súly és a merevtengely ellenére is (igaz erősebb, mint a 03-as SVT) több, mint 1 mp-t ad az SVT Cobrának... vajon, hogy mehet itt a GT500KR ???TomiTomi írta:2008 Shelby GT500 vs 2003 Ford Mustang SVT Cobra
Szó se róla, a 03 SVT Cobra is brutál...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
"5.0 Mustangs & Super Fords" egyik újságírója teljesen kiakadt a Motor Trend összehasonlító tesztjére. A GT500 minden mért értékben felülmúlja a Challenger-t és mégis második lett a tesztben. A cikket itt olvashatjátok.TomiTomi írta:2008 Dodge Challenger SRT8 vs. 2008 Ford Shelby GT500
A tesztelőknek a Chally tetszik jobban, bár azt írják, hogy ilyen szros eredményük régen nem volt. A Challengert modernebb autónak tatják, kulturáltabban megy, már-már túl kulturáltnak tartják. Ezenkívül kritizálják, hogy a beltér nagyon hasonlít a Charger-re és a 300 C-re. A GT-500-nál az antik merevhátó hidat és a kompresszoros motorhangot hozzák fel hátránynak.
Háááát.... érthető, hogy kiakad az 5.0 Magazinos...
Sajnos ha megvannak a számok, akkor jön a szubjektib vélemény... ennyi
Én nem rágódnék rajta, de mint ujságírót, megértem, hogy teljesen értetlen.
Evvan...
Sajnos ha megvannak a számok, akkor jön a szubjektib vélemény... ennyi
Én nem rágódnék rajta, de mint ujságírót, megértem, hogy teljesen értetlen.
Evvan...
jóóóóó...
egyértelmű, hogy a Challengernél a mustang fényévekkel "driverebb" autó...
Chalengernél kritizálta a kormányzást (értsd túlszervózás), ami az USA atuók jelentős részénél megvan, illetve kritizálta a 2-3 váltást, amikor el lehet aludni az autóban...
100ra 5mp-t gyorsul
A Mustang különbnek tűnik minden téren... azér a vigyor non-stop ott volt az arcán
a 4.5-ös 100ra gyorsulás meg elég korrekt
A tesztgyőztes, mármint "raw american muscle" a Viper lett, ami nincs sajnos a videóban, de a Viper meg a Mustang végképp nem egy kategória (Challenger sem a Viperrel), szóval nincs mit szégyenkezni
Mustang rulz
egyértelmű, hogy a Challengernél a mustang fényévekkel "driverebb" autó...
Chalengernél kritizálta a kormányzást (értsd túlszervózás), ami az USA atuók jelentős részénél megvan, illetve kritizálta a 2-3 váltást, amikor el lehet aludni az autóban...
100ra 5mp-t gyorsul
A Mustang különbnek tűnik minden téren... azér a vigyor non-stop ott volt az arcán
a 4.5-ös 100ra gyorsulás meg elég korrekt
A tesztgyőztes, mármint "raw american muscle" a Viper lett, ami nincs sajnos a videóban, de a Viper meg a Mustang végképp nem egy kategória (Challenger sem a Viperrel), szóval nincs mit szégyenkezni
Mustang rulz
Elnézést,valamiért egykalap alá vettem az ellenségetLeMans67 írta:khm, GM-nek semmi köze a Chally-hoz....az a 3. "nagy"Henry F írta:Nemtudom felfedeztétek-e a chally-n,hogy full olyan az eleje mint egyMK3-as Ford Capri,MKII-es hűtőráccsal,és ez a legszebb része a GM vasnak
GM a Camaro-t készíti...
V8 a nyerő!!!!!!!!!!
Re: 2007-2009 Ford Shelby GT500
Milyen lehet 700lóerő a keréknél... 4 emberrel az autóban??? Hát ilyen! "Fuck, fuck, fuck, vigyor, vigyor, fuck"