Kunmadarasi repülőtér
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Tomi, én is úgy gopndoltam és szerintem a többiek is, hogy egy napot el lehet ott szórakozni, gyorsulgatni, sütögetni, majd este és másnap Berekfürdő, dőzsölés a meleg vízben... stb.  

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
						Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Ha csaladias bulira, kerti sutogetesre vagytok, es csak kevesen jottok  (max 12 fo, sajnos, csak ennyi fekhely van, bar satrazni is lehet a kertben, csak a melegviz fogy hamar el, de nem kell igenyesnek lenni), akkor meghivlak Titeket a nyaron videkre, Gyortol 80 km-rem egy kis faluba zulleni. Ha pl pentek este tudnank lemenni, akkor szombaton nyomhatnank egy kort Ausztriaban St Corona, Semmering kornyeken, este megint bogracs, vagy sutogetes, duma reggelig a tuz mellett. De csak ha jok lesztek!
(max 12 fo, sajnos, csak ennyi fekhely van, bar satrazni is lehet a kertben, csak a melegviz fogy hamar el, de nem kell igenyesnek lenni), akkor meghivlak Titeket a nyaron videkre, Gyortol 80 km-rem egy kis faluba zulleni. Ha pl pentek este tudnank lemenni, akkor szombaton nyomhatnank egy kort Ausztriaban St Corona, Semmering kornyeken, este megint bogracs, vagy sutogetes, duma reggelig a tuz mellett. De csak ha jok lesztek!  Motoros cimboraim szerint nincs parja.
 Motoros cimboraim szerint nincs parja.  Koltseg nincs, csak kajat kell vennetek meg segiteni mosogatni.
 Koltseg nincs, csak kajat kell vennetek meg segiteni mosogatni. 

(max 12 fo, sajnos, csak ennyi fekhely van, bar satrazni is lehet a kertben, csak a melegviz fogy hamar el, de nem kell igenyesnek lenni), akkor meghivlak Titeket a nyaron videkre, Gyortol 80 km-rem egy kis faluba zulleni. Ha pl pentek este tudnank lemenni, akkor szombaton nyomhatnank egy kort Ausztriaban St Corona, Semmering kornyeken, este megint bogracs, vagy sutogetes, duma reggelig a tuz mellett. De csak ha jok lesztek!
(max 12 fo, sajnos, csak ennyi fekhely van, bar satrazni is lehet a kertben, csak a melegviz fogy hamar el, de nem kell igenyesnek lenni), akkor meghivlak Titeket a nyaron videkre, Gyortol 80 km-rem egy kis faluba zulleni. Ha pl pentek este tudnank lemenni, akkor szombaton nyomhatnank egy kort Ausztriaban St Corona, Semmering kornyeken, este megint bogracs, vagy sutogetes, duma reggelig a tuz mellett. De csak ha jok lesztek!  Motoros cimboraim szerint nincs parja.
 Motoros cimboraim szerint nincs parja.  Koltseg nincs, csak kajat kell vennetek meg segiteni mosogatni.
 Koltseg nincs, csak kajat kell vennetek meg segiteni mosogatni. 
Alien
						- MrMach1
- Kényelmesen krúzoló
Én voltam Kunmadarason Mondeo találkozón.  Jó nagy üres betonplacc.
De tényleg vadregényes. Biztosan lehetne jó képeket csinálni.
Infrastruktúra az nincs, az 500 pénz gondolom csak a beengedésért kell, de utána lehet kóbászolni....
És kb 2 km a kifutópálya.....
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=47.3 ... 9&t=h&z=15

De tényleg vadregényes. Biztosan lehetne jó képeket csinálni.
Infrastruktúra az nincs, az 500 pénz gondolom csak a beengedésért kell, de utána lehet kóbászolni....
És kb 2 km a kifutópálya.....
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=47.3 ... 9&t=h&z=15
[color=#FC8023]1978 Ford MustangII Mach1 302 T-Top[/color]