hihi,igaz,kábé úgy nézne ki mint Jay Leno garázsa(ha tehetném)somi írta:Szerintem ha rajtad múlna, a világ összes Ford típusából ott figyelne egy-egy az udvarodbantrafo2000 írta:Aha,én ellennék ezzel a kocsival.A totálgáz meg monnyon le.
2010-2015 Ford Taurus
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
2010-es Ford Taurus SHO chicago-i kiállításra várható
Februárban lesz a 2009-es Chicago Auto Show és Ford ígéri, hogy akkor bemutatja a Taurus sportos változatát. Mivel a kémfotókon látható volt az SHO felírat, ezért várható, hogy ezen a néven jön ki a sportos változat és az is valószínű, hogy a 355 LE-s EcoBoost motort kapja. Biztosat majd februárban fogunk tudni.
Februárban lesz a 2009-es Chicago Auto Show és Ford ígéri, hogy akkor bemutatja a Taurus sportos változatát. Mivel a kémfotókon látható volt az SHO felírat, ezért várható, hogy ezen a néven jön ki a sportos változat és az is valószínű, hogy a 355 LE-s EcoBoost motort kapja. Biztosat majd februárban fogunk tudni.
nem rossz... jo a szin is... mar csak az kell, hogy kezivaltos is legyen... az elozo Taurus SHO-t az osszes tesztben az automata valto fogta vissza, es azt emeltek ki a hibajanak
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Hivatalos: 2010 Ford Taurus SHO
Motor: 3,5 l Ecoboost, 365 LE @ 5500 ford/min, 475 Nm @ 3500 ford/min
Erőátvitel: 6F55 6 sebességes SelectShift automata, 4WD
Alapára: 37 995 $
További képek itt.
Motor: 3,5 l Ecoboost, 365 LE @ 5500 ford/min, 475 Nm @ 3500 ford/min
Erőátvitel: 6F55 6 sebességes SelectShift automata, 4WD
Alapára: 37 995 $