Impressziók: európai USA autó találkozók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ez egy picit másfajta esemény... 
Kaufdorf-i autótemető (CH)
Egy svájci ürge évtizedeken át gyűjtögetett a telkére különfélébbnél különfélébb autókat. Valamikor év elején a hatóságok latóterébe került, így fell kell számolni még idén. A tulaj megnyitotta idén a közönségnek és vannak mozgalmak, melyek próbálják megmenteni. A kinti ismerősök jártak benne.

További képek itt.

Kaufdorf-i autótemető (CH)
Egy svájci ürge évtizedeken át gyűjtögetett a telkére különfélébbnél különfélébb autókat. Valamikor év elején a hatóságok latóterébe került, így fell kell számolni még idén. A tulaj megnyitotta idén a közönségnek és vannak mozgalmak, melyek próbálják megmenteni. A kinti ismerősök jártak benne.

További képek itt.
Az ilyen szvsz idióta... nem tudom épp ésszel elképzelni, hogy ha valaki egy erdős "telekre" elkezd autókat gyűjteni (még csak nem is garázsba), akkor az hogy gondolhatja, hogy majd egykor ezeket lábra állítja... az ilyen idióta f.szok másoktól veszik el a lehetőséget, hogy értékes autókat ismét az utakra juttathassanak... ilyen idiótából (még ha nem is ilyen nagy volumenben) van itthon is bőven... azt hiszik, hogy a mohásra rohadt szaraik értéket képviselnek, és olyan árakat mondank, amin még csak nevetni sem lehet...TomiTomi írta:Egy svájci ürge évtizedeken át gyűjtögetett a telkére különfélébbnél különfélébb autókat.

Kiváncsi vagyok ezek közül hány fog lábra állni...

-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici: