Milyen lesz a 2010-es Mustang?
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
hót egyszerű, nem akarják, hogy ez miatt 2ezer dollárral drágább legyen...LeMans67 írta:Nem igaz, hogy nem tesznek be egy független felfüggesztést, FPV-től elkellene csak kérni...
-= '87 Ford Mustang GT =-
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
állítólag lenyomták vele a Birodalmat :sziapici:
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- is, de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma...
na jó, meg Lömi nem tudhassa, hogy szénné istentik az új Bullit futóművét... mert tényleg nagyon jó... de az előző, 2001 Bullitt futóművének adaptálás is ismert és jó tuning a 94-04 Mustangosok közöttTomiTomi írta:A Musang Source-on azt meséli valaki, hogy a 2010es Mustang GT a moostanui Bullitt futóművét kapj meg. Mert hogy az állítólag sokkal jobb mint a sima GT. És marad a merev hátsó híd.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Csak ha ezt túlzásba viszik, akkor unalmassá válik. Ha elolvasod a Chally vs GT500 tesztet, ott is látod, hogy egyetlen hátrányként említették, hogy túl tökéletes, azaz olyan mint bármely hétköznapi autó. Nos a Mustangban nekem az tetszik, hogy nemcsak másképp néz ki, hanem más vezetési élményt is nyújt mint egy "mai" autó.LeMans67 írta:Pont az lenne, a lényeg, hogy modern technika, kissé retro külső...
Túlkínálat van, ahogy mondod ... ezért nem adnának el többet belőle drágábban, még ha független felfüggesztése lenne is... szvsz
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Az új lóról magyarul:
Totalcar: Új Ford Mustang új jelvénnyel

Totalcar: Új Ford Mustang új jelvénnyel

Az új színezést azonban óvatosan alkalmazzák, csak a V8-as motorral hajtott GT kivitelekhez jár majd, és a vásárló úgy is dönthet, hogy inkább a világos lovacskával kéri az autót.
Nem ez az első alkalom, hogy változtatnak a Mustang jelvényen: csaknem ugyanannyi különböző formában bukkant fel a Ford izomautóján, ahány változat magából a típusból is létezett - számszerűen ez a hetedik logó. Ez azonban gyakorlatilag észrevétlen maradt az idők során, mivel a téma - a száguldó ló - az 1964-es ősbemutató óta változatlan.