ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senki

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Hát, pedig ott volt mindenkiSzélCsillag írta:na most... vagy en voltam rossz market central burger king-nel vagy nem volt ott senki
ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senki
 Csak hát off kocsikkal. Tehát találnod kellett volna s-maxot, focust, mondeot, subarut, passatot
 Csak hát off kocsikkal. Tehát találnod kellett volna s-maxot, focust, mondeot, subarut, passatot   Lestük a windstart,  de nem láttuk. TomiTomin direkt ford cruising feliratú póló volt, oszi pólóján is autók virítottak matrica formájában. Bent ültünk a burgerben. Mondjuk ilyen esetekre praktikus elkérni Tomi telefonszámát
  Lestük a windstart,  de nem láttuk. TomiTomin direkt ford cruising feliratú póló volt, oszi pólóján is autók virítottak matrica formájában. Bent ültünk a burgerben. Mondjuk ilyen esetekre praktikus elkérni Tomi telefonszámát  
Ahha, akkor oksomi írta:Hát, pedig ott volt mindenkiSzélCsillag írta:na most... vagy en voltam rossz market central burger king-nel vagy nem volt ott senki
ott voltam 19:50 korul a tesconal, nem lattam a burgernel senkit, aztan elinteztem a dolgom, es 20:30 korul is ott voltam, akkor sem volt ott senkiCsak hát off kocsikkal. Tehát találnod kellett volna s-maxot, focust, mondeot, subarut, passatot
Lestük a windstart, de nem láttuk. TomiTomin direkt ford cruising feliratú póló volt, oszi pólóján is autók virítottak matrica formájában. Bent ültünk a burgerben. Mondjuk ilyen esetekre praktikus elkérni Tomi telefonszámát
 a scooby-t lattam, de ugye eszembe se jutott hogy off-al jottok, es hogy bent ultok
 a scooby-t lattam, de ugye eszembe se jutott hogy off-al jottok, es hogy bent ultok  akkor ezt beneztem....
 akkor ezt beneztem.... 

eszembe sem jutott hogy bent ultokTomiTomi írta:Kár, pedig vártunk. Kereken tízen voltunk és fél tizenkettőig elbeszélgettünk.
@Chromlo: Tényleg nagyon csúsztak este az utak. Nagyon nyálkás is volt minden.

(Meg előtte lesz egy jó kis évadnyitó túra.)
 (Meg előtte lesz egy jó kis évadnyitó túra.)igen mondjuk az OFF autok voltak a vezercsel reszeiTomiTomi írta:Március végén már tuti lesznek rendes autók is.(Meg előtte lesz egy jó kis évadnyitó túra.)

TomiTomi írta:Kár, pedig vártunk. Kereken tízen voltunk és fél tizenkettőig elbeszélgettünk.
@Chromlo: Tényleg nagyon csúsztak este az utak. Nagyon nyálkás is volt minden.

jovokTomiTomi írta: [/b]
 mostmar tudom, ha nem vagytok kint hol talallak titeket
 mostmar tudom, ha nem vagytok kint hol talallak titeket 

-al megyek.
  -al megyek.

Chromlo írta:+ Chromlo
Nagy valószínűséggel-al megyek.

somi írta:Chromlo írta:+ Chromlo
Nagy valószínűséggel-al megyek.