Pont ezt mondom, hogy fogják a legegyszerübb alap gépet beletesznek egy motort, ami mondjuk ok , jó és nem tesznek semmit hozzá. Pedig már nem a 70-es években vagyunk. Egy mai autó legyen kényelmes, pont ezzel tud többet nyújtani, mint egy régi. Ebben nem tudsz meggyőzni. ez a gép nem egy ócska játék autó, amibe ha nem teszünk semmit akkor is, jó, hanem egy Mustang presztízs típus. Igenis vegye a fáradtságot a Ford és ne egy fapados gépet adjon nagy motorral.StangMan írta: a GT500-hoz képest a GT500KR kb 8-9ezer dolláros felár lesz... nem a Mustang GT az alapja...
Szerintem egy modern autó adja meg a mai teljes igényességet. Amikor beülsz egy ilyen gépbe és elindulsz nyaralni és tekergetni fogod nyáron a klíma légbefuvóját, ahogy gurulsz az olasz tengerpart felé? A Ferrari 20 éve volt ilyen fapados, de ma még ők sem mernek így autót eladni, pedig nekik a név miatt még el is fogadnák...
Lehet rosszul gondolom, de ez a gép árában sem az olcsó játék sport gépek közé vette az irányt, hát akkor nyújtson valamit. Vagy olyan lesz, mint az AC Cobra, hogy a kertben jó vele autózni, de messzebb nem megyek, mert ha jön az eső nincs tető? (imádom a gépet, jó milliomosoknak hobbira, akinek a kastély körül van saját pályája autózni, mert angliába azért előfordul sűrűn z eső)
A 4 fékdob az akkori korban elfogadott volt. Az 1964-es gépekben 400 Le fölötti nagy ami vasak suáguldoztak a páylákon és túlélték, igaz spéci kialakításű dobok voltak különleges anyagból. Hatásfokban komolyabb, mint a tárcsa, csak a hűtésével van gond. Túl lépett rajta a technika. (azért megjegyzem, hogy amikor pirosra váltott a lámpa az A6-os csak úgy tudott megállni mögöttem, hogy felengedtem ezt a lúzer féket és előrébb lendültem még picit, mert az ócska ABS-es rendszere nem lassult rendesen. Igaz valószínűleg, ha 4x megcsináltam volna ezt akkor már nem állok meg, ő pedig még mindig uúgy lassul

Én, ha új nézek, mindegym ilyen kategória elvárom, hogy kényelmes legyen. Igenis élvezetes legyen benne az utazás. Ha hobbi autóról beszélünk amivel csk elmész 1 órára, de utazni nem akarsz vele akkor ok. Ez a gép azért jó lenne egy ugrásra a Kómói tóhoz, de már nem kényelmes, ha tekergetni kell, míg egy S4 AVANT-ban megvan minden és hasonlóan jól megy, ráadásul bedobhatom a fél ruhatáramat is, mert akkor is még üres... Érted Teis mire célzok. Nem leszólom a gépet, mert igenis szép az Új Mustang, szinte minden kivitelben, még a csicsa micsa átalakításokon is átjön a vrázsa, de ha ugrunk a felső kategóriába, akkor azt ne cska motorikusan tegyük meg, hanem minde téren...

Pont azért mondom ezt, mert van egy régi gépünk, ami arról szól amit Te mondasz: mindent kidobunk gyárilag a gépből, hogy jól menjen (vagy elektromos ablak vagy klíma volt anno az opció, de együtt a kettő nem)StangMan írta: LeMans, te melyik táborba tartoznál... de mindegy, azért viszek majd baltát és 1 kanna benzint Komáromba...
Ez a 60-70 évek, ma 2000 elmúlt: legyen benne kényelem.
Ha egy olds 1970-es 442 mindennel felszerelve (akkori dög nehéz klíma és egyebek mellett) megfutotta a 13 közeli időt vékony és ócska korabeli kerekekkel, akkor csak meglehet ezt ma is csinálni. Ha igen, akkor pedig tegyünk bele egy kb. 50 dodos digitálisklímát (ez az előállítási plusz ára szerintem, nem az üzleti...), ami plussz 5 kg max....