Ha keresel valamit...
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- somi
- Városi versenyző
Bagheera fórumtárs a V8-ról felhívott, hogy szétszedtek egy '79-es Mustangot. Tulképp a hátsó híd miatt keresett, hogy megnézi jó-e, tudná hozni Komáromba, ha kell. 
Vannak viszont más alkatrészek is, ha valakit érdekel, szóljon. Motor és függelékei nincs. Én stipistopiztam a légszűrőházat, a ventillátorházat és az emblémát a motorháztetőről 

Van, amit beépítettek a srác mostani autójába, szóval kérdezni kell, meg Bagheera is megnézi a padláson, hogy mi van. Pölö kasznialkatrészek is vannak. Házhoz szállítva, ami nagy előny

Vannak viszont más alkatrészek is, ha valakit érdekel, szóljon. Motor és függelékei nincs. Én stipistopiztam a légszűrőházat, a ventillátorházat és az emblémát a motorháztetőről

Van, amit beépítettek a srác mostani autójába, szóval kérdezni kell, meg Bagheera is megnézi a padláson, hogy mi van. Pölö kasznialkatrészek is vannak. Házhoz szállítva, ami nagy előny

- somi
- Városi versenyző
Igen, ez pl jó, csak még ki kéne dolgoznom a hazajövetel módját, valamint azt, hogy milyen kit kéne hozzá a felszereléshez. 
De nézegettem például Nardit, ami nagyon szép, viszont nem Mustangos, ám esetleg Olaszországban beszerezhető. Ami nem lenne hátrány, lévén, hogy az öcsém ott él.
Ilyen pl, ez nagyon tetszik:

De nézegettem például Nardit, ami nagyon szép, viszont nem Mustangos, ám esetleg Olaszországban beszerezhető. Ami nem lenne hátrány, lévén, hogy az öcsém ott él.
Ilyen pl, ez nagyon tetszik:

- somi
- Városi versenyző
Jaj. Szóval az nem úgy megy, hogy veszek egy kormányt, aztán valami hozzáértő fel tudja applikálni itthon? Tudnom kéne, milyen agyra jó? Amit néztem ez a Nardi az ebay-en, abból nem derül ki, mire jó így, ahogy van. Tudnom kéne, min volt fenn? És ha nem Fordon, akkor kint kéne keresnem hozzá felapplikáló szettet?  

Ha van rá jó árad
  Ha van rá jó árad