Gondoltam ide teszem fel első körben, mert mégis csak gondos, szerető gazdát szeretnek neki találni és hátha egy fórumtárs látná meg benne az igazit.
Sok örömöm, boldogságom és bizony bánatom, bosszúságom is kapcsolódik hozzá.
Aki ismeri az autót annak nem kell túlzottan taglalnom.
A többieknek amit tudni érdemes:
Ford Mustang LX 1987
5.0 V8 kéziváltós
Valóban folyamatos napi használatban van/volt, ennek megfelelően rendszeresen karbantartott jószág. Ez alapvetően jó hír, de az árnyoldalai is meglátszanak itt-ott. A fényezése is hagy maga után kivánnivalót. Cserébe nem vasoxidból áll a bodé, sőt nem rohad sehol.
Megelőzve a kérdést, hogy az autó volt-e törve, elárulom, hogy 26 eves korára tekintettel bizony megremegnék, ha nem. Megnyugtatásul kozlom, hogy nem a 10 év alatt amióta nálam van.
Az autót már némi átepitessel vettem. Ennek előnyeivel, hátrányaival. Több év munkája volt kiirtani belőle a gányolasokat.
Nálam is volt alakítva, de már valamivel észszerűbben. Egy részét összeszedem címszavakban:
Elektromos hűtőventillátor
60-as roszdamentes kipuffogórendszer (H-pipe)
65mm-es folytószelep
2003-as Cobra Mustang fékek elől, SN95-os tárcsák hátul (jé, megáll!)
Egyenesfogazású (zúgós, sivitós ahogy Lada-s körökben aposztrofálnák) 3,73-as difi áttétel, és meg rengetegminden amit szívesen elmesélek, ha érdekel bárkit.
Az autónak akadnak hibái a nem showcar megjelenésen kivul is. Elsőként hogy a klíma nem lett feltötve jópár éve, mert igen ritkán használtam addig is amíg volt benne gáz. A hátsó ablakfűtés is vacakol, az elsőlámpákban találhato fényterelők pedig önállóéletre kelltek, amitől úgy néznek ki mint a Szezám utcában elő Sütiszörny szemei (ellenben vehemensebben világit). Ráadásként a kuplung is elég emberes darab, pedig idén lett minden kicserélve. egy szóval kemény de élhető darab. Azt már csak úgy legyintve említem meg, hogy a pár hónapos kinyomócsapagy is morogni kezdett (pedig nem gagyit rendeltem).
Ezeknek a javitásában is tudok segiteni, esetleg megoldani.
Az ára pedig itt a cruising-on 1250000 Ft, ami valamelyest rugalmas is lehet, ha tudom, hogy szeretni fogják.
Tel.: +3670 382 5910
Mustang-om eladová vált
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Mustang-om eladová vált
20 cylinders cca 600 HP and 900 Nm
Re: Mustang-om eladová vált
Elkelt? Lattam, levetted a hasznaltautorol. Mi lesz helyette?