'79 fox mustang notchback bontás
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
'79 fox mustang notchback bontás
'79 fox mustang notchback bontódik, majdnem minden megvan még. Óbudától 5 km.
Képek:
http://imgur.com/a/t9mYS#0
Ha kell valami az autóból, ezen a számon elérhető vagyok:
+36-20-338-3711
Képek:
http://imgur.com/a/t9mYS#0
Ha kell valami az autóból, ezen a számon elérhető vagyok:
+36-20-338-3711
- Zsozsó
- Kényelmesen krúzoló
Re: '79 fox mustang notchback bontás
A motor 2.3 sor 4-es , a szelepdekli, a gyertyák és az elosztó helyzete alapján.A " lejárt papírok" konkrétan mit jelentenek, ki van vonva a forgalomból?
szerintem jó lesz az 2literes taunus,capri,sierra motornak is
ja ...volt ilyen blokk granadában is,de a kormányból itélve taunusból való ,az lehetett a donor.

ja ...volt ilyen blokk granadában is,de a kormányból itélve taunusból való ,az lehetett a donor.
Igen taunus/capri motor elvileg 2.0 sor4, a pedálsor is és a fékszervó is abból lett beletákolva mint ma kiderült. Az előző tulaj azt kérte hogy ha bontom hagyjam nála a forgalmit-rendszámot hogy ki tudja vonatni a forgalomból, szóval papírok nélküli az autó. De tényleg megmentésen túli állapotban van már, különben nem bontanám.
- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
Ez elég nagy bukatató lessz neki, nem irigylem.ben88 írta:Az előző tulaj azt kérte hogy ha bontom hagyjam nála a forgalmit-rendszámot hogy ki tudja vonatni a forgalomból.

Én szóltam hogy nem olyan egyszerű az manapság, de ragaszkodtak hozzá hogy ők majd elintézik.Chromlo írta:Ez elég nagy bukatató lessz neki, nem irigylem.ben88 írta:Az előző tulaj azt kérte hogy ha bontom hagyjam nála a forgalmit-rendszámot hogy ki tudja vonatni a forgalomból.

4 alufelni füstölnivaló gumikkal 5e/darab ha kell valakinek. Jó nehezek kb. vasárban ennyi az értékük de kidobni nem szeretném őket.

- Chromlo
- Kényelmesen krúzoló
ben88 írta:4 alufelni füstölnivaló gumikkal 5e/darab ha kell valakinek. Jó nehezek kb. vasárban ennyi az értékük de kidobni nem szeretném őket.
Ezek 16-osak, ugye?
Igen 16 colosak, ez lemaradt.
Csak az üres kasztni 1ft-ért elvihető kb. a jövő hét végéig ha kell valakinek, teljesen üres bódé némi taknyolás már van rajta. Utána sajnos Dr. Flex kezelésbe veszi mert baromira útba van.