Köszi, hozzáírom őket a listához.
Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Hát ez se óriási, lefotózni nem fogom, anno t*scoban vettem, a sütőrács átmérője kb. 50-60 cm. Ha nagyobb lenne nem is tudnám betenni a trunk-ba.somi írta:Szerintem a grill kéne, a miénk abszolút mini, és nem láttam hogy valaki már írta volna, hogy hoz.
A cuccot elvileg megvesszük indulás előtt a tecsóban, szóval a kaját lehet hogy nem kéne sétáltatni, legfeljebb ha úgy érzed, rád fog rohadni.

Hozd ezeket, légysziMustang JD írta:Hát ez se óriási, lefotózni nem fogom, anno t*scoban vettem, a sütőrács átmérője kb. 50-60 cm. Ha nagyobb lenne nem is tudnám betenni a trunk-ba.
Hűtőláda is van.
Brikett is.
 A tankolást sikeresen abszolváltuk .... eddig jó
 A tankolást sikeresen abszolváltuk .... eddig jó  
 Ha jól számoltam 15 USA vas állt bent a számunkra elkerített részen.
 Ha jól számoltam 15 USA vas állt bent a számunkra elkerített részen.  

Szóba elegyedtem a sráccal, szó szót követett, majd barter üzletet kötöttünk: visz egy kőrt a Ford A-val, én meg őt a Torinoval.
 Szóba elegyedtem a sráccal, szó szót követett, majd barter üzletet kötöttünk: visz egy kőrt a Ford A-val, én meg őt a Torinoval.   Nem semmi élmény volt egy gyönyörűen felújított 83 éves autóban utazni.
  Nem semmi élmény volt egy gyönyörűen felújított 83 éves autóban utazni.  Ford A érdekessége, hogy ez volt az első Ford, ahol a pedálok már a mai sorrendben vannak: kuplung, fék, gáz. Persze azért még egy-két furcsa állítókar/gomb volt rajta. Ami külön megfogott, az az, hogy benzinmüszer "mutatójának" vége belelóg  a tankba és így mutatja a szintet.
 Ford A érdekessége, hogy ez volt az első Ford, ahol a pedálok már a mai sorrendben vannak: kuplung, fék, gáz. Persze azért még egy-két furcsa állítókar/gomb volt rajta. Ami külön megfogott, az az, hogy benzinmüszer "mutatójának" vége belelóg  a tankba és így mutatja a szintet.
 A szlalomról van valakinek képe?:) Azon belül is a kis fehér mazdáról?
 A szlalomról van valakinek képe?:) Azon belül is a kis fehér mazdáról?   

1,5 évig újította fel 3 srác. És azt mondták, hogy még gond nélkül kapható hozzá alkatrész...stellajella írta:Nagyon tetzsik nekem ez az örk Ford A; érdekes hogy még müködig mindent.