Azért, ha lesz lehetőségem. 69-es Mustangot veszek majd, mert az is bejön+hogy ne kelljen off autóval mennek a ford-cruising túrákra
Impressziók: európai USA autó találkozók
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
Nagyon jók a képek. Tudom, most a kiközösítés veszélyét kockáztatom, törlitek a regisztrációmat és kromofágot locsoltok a fényezésemre, ha mégegyszer megejelenek egy cruisingon, de nekem a Barracuda jön be a legjobban. Ez volt szerinetm az izomautó korszak legjobban eltalált formája, és, ahogy az a Mopar szlogenből is kiderül: "Nothing compares to a hemi"...
Azért, ha lesz lehetőségem. 69-es Mustangot veszek majd, mert az is bejön+hogy ne kelljen off autóval mennek a ford-cruising túrákra
Szerintem senki se morogna ezért..GTPeti írta: de nekem a Barracuda jön be a legjobban. Ez volt szerinetm az izomautó korszak legjobban eltalált formája, és, ahogy az a Mopar szlogenből is kiderül: "Nothing compares to a hemi"...
Nekem is bejön a Barracuda, bár nekem az 1969-es forma. Nem annyira gyakori nem is felkapott és szerintem azonos motorral, de kis diszkrét külsővel sokkal nagyobb meglepetést tud okozni...

Tényleg szép, vagy inkább érdekes. Mondjuk árban is sokkal elérhetőbb, mint a modelfrissítés utáni változatok és könnyebb autó révén jobban is megy. Ha már Plymouth, akkor a Road Runner is nagyon szép (és sajnos a Cuda-hoz hasonlóan "aranyárban" mérik". Bár pont tegnap olvastam egy tesztet egy 67-es Satelite-ról és azzal is együtt tudnék élni. De ez nem egy Mopar fórum, be is fejeztem az ömlengést.
Örülök a Mustangomnak, mert ő is szép, meg annak is, hogy ilyen remek kis csapat jött össze ezen a fórumon.
Örülök a Mustangomnak, mert ő is szép, meg annak is, hogy ilyen remek kis csapat jött össze ezen a fórumon.
Re: Impressziók: európai USA autó találkozók
Viszont az autók szépek!!!!
- Admin
- Kapcsolat:
4. Lakeside American Classic Meeting, Küssnacht, CH
Különlegessége a találkozónak, hogy tóparti sétányon rendezik.

Rengeteg szép autó volt kint, de igazán kettő fogott meg:

Shelby Daytona Coupe

Ford Torino Talladega
További képeket itt találtok.
Különlegessége a találkozónak, hogy tóparti sétányon rendezik.

Rengeteg szép autó volt kint, de igazán kettő fogott meg:

Shelby Daytona Coupe

Ford Torino Talladega
További képeket itt találtok.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Itt Facebook képtár, ami a tali hangulatát még jobban áthozza.
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
US Cars Volketswil 2012, CH

Rendőrség Taurusban?!

Többen börnöltek, ami arra felé nagyon tilos. Kíváncsi vagyok, lesz-e következménye...
További képek itt.

Rendőrség Taurusban?!

Többen börnöltek, ami arra felé nagyon tilos. Kíváncsi vagyok, lesz-e következménye...
További képek itt.
- Silver Ghia
- Kényelmesen krúzoló
Komolyan mondom, nem tudom még hová tud zülleni a világ, ha már Svájcban sem tartják be a törvényeket....TomiTomi írta:US Cars Volketswil 2012, CH