Oldtimer Premier, Biatorbágy, 2015.04.25

Rendszeres összejövetelek, alkalmi találkozók itthon és külföldön

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Re: Oldtimer Premier, Biatorbágy, 2015.04.25

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2015.04.23 13:31

GTPeti írta:A f8 durva lenne, akkor idén is megpróbálunk majd beállni hozzájuk:)
Szerintem nem lesz gond. S idén Jetbird is biztos pontosan érkezik. :mrgreen:

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2015.04.25 15:34

Nagy káosz volt. :( Pletyka szinten azt hallottuk, hogy előre többen regisztráltak, mint ahány hely van a parkolóban. S max a megjelentek fele regisztrált előre, inkább kevesebb. Ennek megfelelően oltári dugó volt, nem jelezték senkinek, hogy megtelt a parkoló, sokan frusztráltan fordultak vissza... :nemszolok:

PeetPeti
Kabóca
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PeetPeti » 2015.04.25 17:50

Nem sokkal 10 előtt a műsorvezető, felháborodva panaszolta a hangosba, hogy mások még két veterános eseményt szerveztek ugyanerre az időpontra. "És még csodálkoznak, hogy nem kapnak sajtóvisszhangot..." mondta. :taps:
Ekkor kimentünk megnézni, hogy már betudunk-e jutni a kocsikkal (Azokat a kinti parkolóban hagytuk, mert már kilenc után is egy helyben tötyörögtettek a kígyózó sorban) A helyzet nem változott, végeláthatatlan sor volt még mindig. Azért bekéreckedtünk a sor első harmadába, köszi Roli ;) , de nem sokra rá mondták, hogy megtellt az udvar... Pont ekkor telefonált Oszi, hogy ha meguntuk ezt, menjünk át Csepelre, a Retropartyzánok rendezvényre, több sem kellett, mentünk is.
(Kifelemenet láttuk, hogy az 1-es körforgalmát fogja a sor vége... )
Borzalmasan túlszervezett eseménnyé nőtte ki magát, egy kis parkolóba zsúfolva, + a biztonságiak sem voltak a helyzet magaslatán sajnos.

A Retropartyzánok ezzel szemben egy nyugodt, jól szervezett, színvonalas esemény volt. De azért jó, hogy mentünk, mert az amerikai oldalnak elfért egy kis erősítés ott. :)

TomiTomi
Admin
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: TomiTomi » 2015.04.25 18:01

Partyzánok egy jó klubrendezvény volt. :klassz:

PeetPeti
Kabóca
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PeetPeti » 2015.04.25 20:17

"Délelőtt állítólag az autópályáig állt a sor a Premier Outlettől" ...és mindenki mosolygott... :mrgreen:

A legnagyobb gond szerintem az volt, hogy szinte mindenkivel kitöltettek egy regisztrációs lapot a bejáratnál, és ezzel feleslegesen feltartották a bejutást (legalábbis más okot nem láttam), ez pl. Komáromba működik, mert ott napokon keresztül áramlanak be az autók, de itt ez pár órára szűkül.
9 órakor, mikor még volt hely bőven bent, akkor is a parkolót megkerülve, hosszan kígyózott a sor, 2-3 percenként gurultunk 5-10 métert, na ott untam meg, és mikor megláttam BuickBandit, és Rolit, a kinti parkolóba megállni, odaálltam én is hozzájuk.
Belülről nézve tényleg fasza volt, voltak nagyon szép autók, de a kint várakozókat, és később, a mit sem sejtő szemből jövőket nagyon sajnáltam.

Na mindegy, azért jó nap volt! :klassz:

kess
Úrvezető

Hozzászólás Szerző: kess » 2015.04.27 15:36

Nem mosolygott ott a kutya sem. Ez a szervezés egy nagy kalap szar volt. Hiába jelentkeztem be előre, alig akartak beengedni. Szerintem ez volt az első és utolsó, hogy ide kimentem, pedig nekem ennél közelebbi rendezvény nincs is...
Ez a rendezvény kinőtte ezt a helyet vagy csak tényleg szervezési hiba volt. Rengeteg youngtimer volt egyébként.

Válasz küldése