V. Ford Majális, Tököl, 2010.06.12
Moderátorok: TomiTomi, StangMan
- TomiTomi
- Admin
- Kapcsolat:
Ja, meg kevesebben is voltunk, mint az előző években. Azért Ford Cruising kitett magáért. 3 árnyékolósátorral és sütögetéssel sikerült kellemessé tenni a napot.Martin írta:Jó volt a majális,csak picit rövidke..

Némelyek kellő alázattal közelítették a kocsijainkat.

További képek a képtárban.

- somi
- Városi versenyző
Jó volt ez, még ilyen kevesen is lehetetlen mindenkivel megbeszélni az élet dolgait    

Tomiék autója gyönyörű, Tünde majd megszereti jól (én a helyében ezt tenném ), Martiné rohadt gyors, de Chris-é sem lassú, Csenge még mindig vigyorog, mint a rohadt tök
 ), Martiné rohadt gyors, de Chris-é sem lassú, Csenge még mindig vigyorog, mint a rohadt tök   Szép fekete autónk biztos nem lesz sose, mert rondán összemancsolják
  Szép fekete autónk biztos nem lesz sose, mert rondán összemancsolják   Nekem nagyon tetszett a későn érkezett EK Team bordó galaxie-ja, gondolom új szerzemény.
  Nekem nagyon tetszett a későn érkezett EK Team bordó galaxie-ja, gondolom új szerzemény. 
Ja, és imádtuk a Fővárosi Csatornázási Művek színeiben megjelent F800-ast meg a 2 db L8000-est Meg kéne hívni őket időnként krúzolni
 Meg kéne hívni őket időnként krúzolni   elég nagy feltűnést keltenek.
 elég nagy feltűnést keltenek.

Tomiék autója gyönyörű, Tünde majd megszereti jól (én a helyében ezt tenném
 ), Martiné rohadt gyors, de Chris-é sem lassú, Csenge még mindig vigyorog, mint a rohadt tök
 ), Martiné rohadt gyors, de Chris-é sem lassú, Csenge még mindig vigyorog, mint a rohadt tök   Szép fekete autónk biztos nem lesz sose, mert rondán összemancsolják
  Szép fekete autónk biztos nem lesz sose, mert rondán összemancsolják   Nekem nagyon tetszett a későn érkezett EK Team bordó galaxie-ja, gondolom új szerzemény.
  Nekem nagyon tetszett a későn érkezett EK Team bordó galaxie-ja, gondolom új szerzemény. Ja, és imádtuk a Fővárosi Csatornázási Művek színeiben megjelent F800-ast meg a 2 db L8000-est
 Meg kéne hívni őket időnként krúzolni
 Meg kéne hívni őket időnként krúzolni   elég nagy feltűnést keltenek.
 elég nagy feltűnést keltenek.

!Érezzétek jól magatokat! Jó gyorsulást és kajálást!
 !Érezzétek jól magatokat! Jó gyorsulást és kajálást!