Már csak egy rendes GM Muscle kellene és megint elindulhatna a verseny, de sajnos csak Ford és MOPAR van...

Moderátorok: TomiTomi, StangMan

Olvastad, hogy 4,9? Khm, hol nyugdíjas ez a gép? Amúgy lehet kézzel is váltogatni, ha akarsz, de ennél a gépnél szerintem már érdems két kézzel kapaszkodni a kormányba, mikor gyorsul..StangMan írta:Szóval csak automata... hát ez szar... már nem is kéne... buzi nyugdíjasok...
 ) csak jól felszereltség... (Stang-nek mondom, hogy a képről úgy tünik nincs benne digit klíma, minden azért nem lehet.. )
  ) csak jól felszereltség... (Stang-nek mondom, hogy a képről úgy tünik nincs benne digit klíma, minden azért nem lehet.. ) én kérem az elnézést... ja, tudom, kényelmes... na ez a két dolog nem fér össze: a kényelmes és sportos... mert akinek az utóbbi fontos annál az első nem preferencia, akinek a kényelem, annak meg elég az automata is
 én kérem az elnézést... ja, tudom, kényelmes... na ez a két dolog nem fér össze: a kényelmes és sportos... mert akinek az utóbbi fontos annál az első nem preferencia, akinek a kényelem, annak meg elég az automata is  
 Te, Lömi, ez a top modell, azaz a Shelby GT500 ellenfele. Arra mérget vehetsz, ha versenyképes áron lesz egyszer v6os belőle, az sokkal fapadosabb lesz.LeMans67 írta:Viszont végre egy rendesen felszerelt autó. Nincs "olcsójános verzió", (igaz így hatalmas piactól esnek el, de mit számít, hisz fut a szekér) csak jól felszereltség... (Stang-nek mondom, hogy a képről úgy tünik nincs benne digit klíma, minden azért nem lehet.. )

színvonalasnak mindenképpen az, mert a Stangba lett tervezve és csak abban vanLeMans67 írta:Az új Mustang belsője színvonalas?

, akko elmesélem...
 , akko elmesélem...