Hozzászólás
Szerző: oszi » 2010.11.14 22:58
Mivel már eltelt egy kis idő , de én csak most értem ide , hát írnék a Senkinek pár szót , csak mert már ezt úgysem olvassátok . 20 éve szerelek amerikai autót . Mindig több munkám volt mint időm , ezért soha nem reklámoztam magam . Jópár éve nem alkalmazott ( 10-12 éve) hanem a magam ura vagyok , 2 kollégával . Mindig inkább az egyedi dolgok , nem a tömeges vonzott . Mindig igyekeztem a tőlem tellő legjobbat adni , de ennek ellenére nem lett minden ügyfelem a barátom . Mondanak rám is fűt-fát . nem lehet mindig mindenkinek megfelelni , de egyet tudok : minden reggel a fürdőszobában , nyugodtan nézek a saját szemembe . Már nem érdekel mások véleménye rólam csak a sajátom . Vissza a szituba : én nyitok elsőként reggel , én zárok utolsóként este , átlagban napi 10-11 órát dolgozom . mire hazaérek , vacsorázom és elalszom ülve a TV előtt . A fiamat szinte nem is látom felnőni pedig együtt élünk . Hát csak azért engedtem bő lére , hogy értsétek miért nem irogatok naponta ide . ( az is igaz kemény a fennmaradás manapság , én is válogatok a csekkjeim között , melyik ér még rá . ) igaz ha nem lenne FORDom biztos nem keveredek ide . Ma magyarországon az autóipar önmagában is halott , az USA -vonzata meg pláne irreális. Nem mondhatom azt hogy gyertek bátran majd a fórumtársaknak ingyen megcsináljuk mert nem tehetem meg . Mint másnak nekem is van családom . Ne legyen félreértés most is sorban várnak a munkák . De amit mondhatok : hétvégén megnézem a fórumot , ha van műszaki kérdés , próbálok segíteni , tippet adni . Viszont mondanék valamit : minnél több problémán vagyok túl , annál inkább azt mondom nem szabad általánosítani , nincs két egyforma eset . + Ha hozzám jön valaki , és egyből diagnosztizálja a hibát , meghallgatom , de úgy nézem át mintha nem mondott volna semmit . Nem vagyunk egyformák , ki-ki a maga tapasztalataiból indul ki . Én egy ismeretlen autó átnézését avval kezdem ,hogy beleülök és megyek vele . Namármost : ha egy hozzá kevésbé értő felhasználó leírja a hibát , a helyzet ,a főzni nemtudóra emlékeztet , aki a szakácskönyvnek visszakérdez , na jó-jó de mekkora kanál sót ? Tehát : amire ki-ki úgy érzi nem megy neki , inkább keresse fel a szerelőjét . Tudom görény vagyok , hisz nincs pénzünk , hát gyűjteni köll rá . ( igaz a szerelő sem a jóisten hisz itt mindenféle autó van , de nincs egyből se dömping , pedig a tapasztalat szerzett nem veleszületett tulajdonság . Namost akinek nincs ehhez türelme , üljön át egy napi kommerszbe . ( én is avval járok hétköznap ) de ha viszont Ti a más-ságot választottátok (ki-ki miért ) hát fogadjátok el hogy ez itt nem amerika . Nekünk olajvérűeknek is könnyebb lenne , százszor jobban felszerelt modernebb körülmények között a dolgunk . Én azt vallom ez egy bizalmi döntés a két fél között , de ha bármelyik részről meginog , meg kell szakítani . Küldtem már el több ügyfelet úgy ,hogy ne fizessen csak ne jöjjön többet . Ki áll neki otthon betömni a saját fogát ? Szóval könnyű és divatos fikázni a másikat , de inkább keressetek olyat akiben megbíztok ! Ha nem sikerült elsőre de bízunk benne , hagy korigáljon ! Tudom kocsog vagyok de ha akarsz kérdezhetsz . Nekem küld mert amúgy a billentyű nekem idegen . Aki véletlen elolvasta , tagadja le . ( más szerelőt ne utáljatok miattam , nem eggyeztettem velük . ) ÜDV
OSZI